Indsendelse af bidrag

Sådan indsendes en artikel til redaktøren
Udvalgte artikler på Houzz er skrevet af Houzz-journalister og bidragende forfattere. De er ikke betalt eller skrevet som promovering for produkter, services eller reklame.
Designprojekter | Houzz Tours | Skriv for Houzz
Sådan sendes et designprojekt
1
Vi vil gerne se:
  • Projekter, der er afsluttet inden for de sidste 18 måneder.
  • Møblerede rum. Læsere elsker at se hjem, der reflekterer den stil og personlighed, som personerne der bor der, har.
  • Hjem i alle størrelser, i særdeleshed hjem i mindre og middelstørrelse, lejligheder og haver, der er bygget eller renoveret på budget.
2
Inkludér venligst følgende:
  • Før og efter billeder. Læsere elsker at se projekter, der viser designprocessen fra start til slut. Plantegninger er et plus.
  • Fremhæv venligst innovative løsninger, smarte måder at reducere omkostninger, og bæredygtige materialer.
3
Brug de bedste billeder:
  • Klare billeder i høj opløsning, og godt lys fungerer bedst. Indstil dit kamera, så det tager billeder med mindst 2400 pixel i bredden.
  • Hyr en professionel - eller find kamerastativet og belysningen frem, hold kameraet helt stille, og find den gode vinkel! Vi vil fremvise dit projekt på bedste måde.
4
Når dine billeder er uploadet til din profil, kan du sende et link med din projektprofil til redaktionendk@houzz.com. Vi kontakter dig, hvis vi beslutter at gå videre med et interview.
Begynd her
Hvordan melder jeg mit eget hjem som mulighed til Houzz Tours?
Houzz er fast besluttet på at fremvise de mest interessant hjem i verden, af alle størrelse og stile. Hvis du bor i et innovativ, farverig eller personlighedsrigt hjem, kan du uploade dine billeder til din Houzz-profil og sende et link til redaktionendk@houzz.com
Hvordan kan jeg skrive for Houzz?
De udvalgte artikler på Houzz er skrevet af Houzz' redaktionelle team, freelance designskribenter og boligeksperter. Bidragere skriver mindst én gang om ugen indenfor en lang række af hjem og have emner.
Hvis du er interesseret i at blive betragtet om en ugentlig skribent, skriv venligt til os på redaktionendk@houzz.com. Fortæl os om dine interesser og erfaring indenfor renovering og design, og inkludér links til dine tre bedst artikeleksempler.