Jeg lægger stor vægt på skitserings fasen, det er der de gode ideer skabes og som ligger til grund for hele den videre proces og det færdige resultat. Jeg arbejder altid udfra et fast tilbud så der ingen overraskelser er. Jeg arbejder med tilbygninger, nybyggeri, villaer, sommerhuse og mange andre spændende opgaver. Kontakt mig endelig for mere info, ring eller skriv.

Tilbudte tjenester:

3D Rendering, Arkitekttegninger, Badeværelsesdesign, Boligrenovering, Bygningskonstruktion, Bæredygtigt design, Design af garage, Design af kælder, Design af spisestue, Design af terrasse, Design og konstruktion af lade, Energieffektive boliger, Flere generationer i én bolig, Generelle tegninger, Generelle udbygninger, Grønt byggeri, Hustegninger, Indretning af rum, Installation af tagterrasse, Konstruktioner, Konstruktioner af småhuse, Landskabsplaner, Nybyggeri, Plantegninger, Poolhus, Restaurering af bolig, Skræddersyet bolig, Tilbygning til typehuse, Tilbygninger af flere rum, Trappedesign, villaer, sommerhuse

Områder, der betjenes:

Roskilde, Danmark

Priser:

Adskellige 1. præmier i arkitekt konkurrencer og flere præmieringer for byggeri.

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.