Hvem: Tegnestuen blev startet i 2004 af arkitekt Marco Mercuri og er i dag en veletableret all-round arkitekttegnestue, der varetager talrige forskelligartede opgaver fra idé til færdigt byggeri. Tegnestuen er en del af et erfarent netværk af specialister, såsom arkitekter, ingeniører, designere og teknikere. Vi arbejder i teams, som skræddersys til den enkelte opgave. Hvordan: Vi omsætter arkitektoniske idéer til virkelighed og betragter enhver opgave som unik. Vi arbejder derfor i små teams, i en dynamisk proces hvor klienten, øvrige samarbejdspartnere og myndigheder inddrages aktivt. For det er vores erfaring, at det skaber de bedste resultater. Vi skaber tryghed for at design, funktion og byggeteknik er af høj kvalitet og overholder myndighedskrav, tid og pris. Hvad: Blandt vore opgaver kan nævnes: Trappe og turist faciliteter til Kalø Slotsruin, 50 plejeboliger for plejehjemmet Enggården i Dragør, Hermés og Ferragamo butikker i CPH Lufthavn, lokalcenter i Vangede med boliger, supermarked og p-kælder, fælles tagterrasse på ejendom i København K, ny ejendom med bolig og erhverv på Solrød Strandvej, ny villa i Søborg, ombygning af bevaringsværdigt sommerhus i Hornbæk, renovering/ombygning af bevaringsværdige ejendomme, rækkehuse i Gislinge, mfl.
Tilbudte tjenester:

3D Rendering, Arkitekttegnet design, Arkitekttegninger, Badeværelsesdesign, Boligrenovering, Bygningskonstruktion, Bæredygtigt design, Design af bryggers, Design af dagligstue, Design af kælder, Design af spisekammer, Design af spisestue, Design af terrasse, Design og konstruktion af lade, Energieffektive boliger, Flere generationer i én bolig, Generelle tegninger, Generelle udbygninger, Grønt byggeri, Installation af tagterrasse, Klargøring af grund, Konstruktion af swimmingpool, Konstruktioner, Kælderrenovering, Køkkendesign, Køkkenrenovering, Landskabsplaner, Nybyggeri, Plantegning, Plantegninger, Poolhus, Projektledelse, Restaurering af bolig, Specialbyggede saunaer, Specialfremstillede boliger, Tilbygninger af flere rum, Trappedesign, Projekt ledelse, Byggeledelse, Fag tilsyn i byggefasen

Områder, der betjenes:

Copenhagen N, København, Region Hovedstaden, Region Sjælland

Priser:

Nominee, European Mies Van Der Rohe Award 2017. Bygningssagkyndig. Specialist i fredede og bevaringsværdige ejendomme, anbefalet af Raadvad Centret.

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.