I min selvstændige virksomhed har jeg prioriteret at engagere mig i opgaver, hvor jeg på flere fronter har kunnet drage nytte af mine ”optjente” kompetencer. Dette har resulteret i en bred vifte af forskellige opgaver – og opgavetyper. Som gengivet i mine udvalgte referencer som selvstændig, spænder disse fra traditionelt arkitektarbejde (skitsering, projektering, udbud og fagtilsyn) over produktudvikling, bygherrerådgivning og arbejdet som Byggefaglig Konsulent for Statens Kunstfond til undervisning og forelæsning/foredrag. Nysgerrig interesse i forhold til nye opgaveområder er for mig essentielt i mit arbejde. Gennem nysgerrighed og interesse sikrer man efter min mening personlig udvikling og et afvekslende arbejdsliv.

Tilbudte tjenester:

Som arkitekt for private bygherrer finder jeg det interessant og vigtigt at tolke bygherrens ønsker, krav og økonomiske forventninger ind i de muligheder, som grunden og området byder på. Hvor alle disse forudsætninger går op i en højere enhed og resultatet svarer til - og rækker ud over - de ønsker, som bygherren på forhånd havde opstillet.

Områder, der betjenes:

Jeg arbejder - og har arbejdet i de fleste områder af landet, og har også varetaget en enkelt opgave i udlandet (CH).

Priser:

arkitekt m.a.a. og Byggeøkonom

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.