Arkitekt i Kolding - Stor erfaring med skitsering, indretning og design af boliger. Du får professionel personlig betjening og projekt til den aftalte tid og pris. arkitekt-ph.dk tilpasser projektet til dine ønsker og krav i gedigen og bæredygtig arkitektur. arkitekt-ph.dk er DIN repræsentant over for håndværkere og myndigheder, med det fulde overblik over hele projektet fra start til slut. God arkitektur og flot design er vigtigt og når det kombineres med individuelle praktiske løsninger, får du en unik, elegant og moderne bolig. Vi glæder os til at høre mere om dit projekt.

Tilbudte tjenester:

3D Rendering, Arkitekttegnet design, Arkitekttegninger, Badeværelsesdesign, Boligrenovering, Bygningskonstruktion, Bæredygtigt design, Design af bryggers, Design af kælder, Design af terrasse, Energieffektive boliger, Generelle tegninger, Generelle udbygninger, Grønt byggeri, Konstruktioner, Kælderrenovering, Køkkendesign, Køkkenrenovering, Landskabsplaner, Nybyggeri, Plantegninger, Tilbygninger af flere rum, Plantegning, Specialfremstillede boliger

Områder, der betjenes:

Kolding, Fredericia

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.