Arkitekt Stefan Vesti Brorsens billede

Arkitekt Stefan Vesti Brorsen

Vi tilbyder også online møder.Vores hjul ruller videre.
København | Moderne, dansk og bæredygtig arkitektur

page_type: prop_plus_profile
Arkitekt Stefan Vesti Brorsen er en solo-tegnestue, der har eksisteret siden 2005. Jeg tilbyder skitsering, design, rådgivning og projektering af byggeprojekter til private på hele Sjælland. Tegnestuens ekspertise er boliger til private – Tilbygninger, ombygninger, renoveringer og nybyggerier. Jeg bevæger mig indenfor moderne, dansk og bæredygtig arkitektur med respekt for konteksten og kundernes ønsker. Jeg skitserer, visualiserer og dokumenterer i 3D. Dette sikrer et godt overblik over dit projekt og at fejl undgås. Med andre ord ser du som kunde hvad du får for pengene og at der ikke sker fejl i byggeriet. Jeg glæder mig til at høre mere om dit boligprojekt.
Tilbudte tjenester:

3D Rendering, Arkitekttegnet design, Arkitekttegninger, Badeværelsesdesign, Boligrenovering, Bæredygtigt design, Design af bryggers, Design af dagligstue, Design af garage, Design af kælder, Design af spisekammer, Design af spisestue, Design af terrasse, Design og konstruktion af lade, Energieffektive boliger, Flere generationer i én bolig, Generelle tegninger, Generelle udbygninger, Grønt byggeri, Hustegninger, Indretning af rum, Installation af tagterrasse, Konstruktioner af småhuse, Kælderrenovering, Køkkendesign, Køkkenrenovering, Nybyggeri, Plantegninger, Poolhus, Projektledelse, Restaurering af bolig, Skræddersyet bolig, Specialbyggede saunaer, Tilbygning til typehuse, Tilbygninger af flere rum, Trappedesign, Specialfremstillede boliger, Plantegning

Områder, der betjenes:

København S, Region Sjælland, København

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.