Arkitektfirmaet Artform Bygform ApSs billede

Arkitektfirmaet Artform Bygform ApS

Arkitektfirmaet Artform Bygform. Innovativt, tidløst og unik kvadratmeterudnyttelse. Specialist i udfordrende grunde. Dokumenteret "mere byggeri for pengene". Et dynamisk arkitektfirma ved arkitekt Henrik Elstrup. Omfattende erfaring inden for både større og mindre byggerier i Danmark og Tyskland, privat som offentligt, fra villaer over firmadomiciler til institutioner, på særlige grunde eller specielle materialekrav. Optimal kombination af form, funktion og forrentning. Byggerådgivning Artform Bygform yder professionel byggerådgivning baseret på indgående kendskab til alle byggeriets faser og byggeloven; det sikrer et succesfuldt samarbejde med rene linjer i arkitektur og vejledning. Hos Artform Bygform er dialogen grundlaget for et godt byggeri og 3-D visualisering er standard. Det gør det muligt at se idéerne levendegjort og sikrer en målrettet projektfase og byggeproces.

Tilbudte tjenester:

3D Rendering, Arkitekttegnet design, Arkitekttegninger, Badeværelsesdesign, Boligrenovering, Design af bryggers, Design af kælder, Generelle tegninger, Generelle udbygninger, Konstruktion af swimmingpool, Nybyggeri, Plantegning, Plantegninger, Projektledelse, Specialfremstillede boliger, Tilbygninger af flere rum, Trappedesign

Områder, der betjenes:

Rønde

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.