Arkitektfirmaet PLATECHs profilbillede

Arkitektfirmaet PLATECH

Om os

Stifter og indehaver er Egon Majlund, med mere end 35 års erfaring inden for projektering, byggeledelse, byggerådgivning, heraf 6 år i Tyskland. Projekterne har været mange, som f.eks. Garager, Enfamiliehuse, Flerfamilieejendomme, Skolebygninger, Idrætshaller, Svømmebad, Kornsiloer, Landbrugsstalde, m.v. PLATECH fokuser meget på funktionalitet, således at løsningerne kan virke optimalt for brugerne i hverdagen, derfor er det vigtigt, at du er med hele vejen, idet det er dig, som skal bruge resultatet af vores rådgivning. PLATECH lægger stor vægt på, at de anvendte materialer giver et sundt indeklima og velvære for bygningens brugere. Det er derfor vigtigt, at der sættes god tid af i begyndelsen af en ny byggesag og denne tid kan være med til at undgå ærgrelser senere. PLATECH tager hånd om love og regler, samt gode konstruktionsløsninger. Kontakt trygt PLATECH og vi fører dine drømme frem til et brugbart projekt.

Tilbudte tjenester:

Arkitekttegnet design, Arkitekttegninger, Badeværelsesdesign, Boligrenovering, Bygningskonstruktion, Bæredygtigt design, Design af garage, Design af spisestue, Design af terrasse, Energieffektive boliger, Flere generationer i én bolig, Generelle tegninger, Generelle udbygninger, Grønt byggeri, Hustegninger, Indretning af rum, Installation af tagterrasse, Konstruktion af swimmingpool, Konstruktioner, Konstruktioner af småhuse, Køkkenrenovering, Nybyggeri, Plantegninger, Projektledelse, Restaurering af bolig, Tilbygning til typehuse

Områder, der betjenes:

Jylland og Fyn, online hele Danmark

Priser:

Byggesagkyndig, Energikonsulent og BedreBolig-rådgiver

Ekspert-information:

Arkitektfirmaet Platech CVR 19796698 mail: arkitekt@platech.dk mobil 21282682

Tilbage til navigering

7 projekter

Tagrenovering

2 billeder
Tilbage til navigering
Tilbage til navigering
Sct. Vincentsvej 3
6510
Gram
Danmark
Fast pris gives på opgaverne
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.