Arkitektkontoret 96s profilbillede

Arkitektkontoret 96

Om os

Vi tegner og projekterer Jeres bolig, tilbygning, ombygning eller tagetage i tæt samarbejde med kunden. Tegnestuen ser det som sin opgave at få arkitektur og formgivning, konstruktion og økonomi til at hænge sammen, fra helhed til detalje - det optimale projekt indenfor de afstukne økonomiske rammer. Det er tegnestuens pligt i opgaveforløbet, at rådgive bygherren, med sortering og supplering af ideer og forslag. At fastholde konceptet / projektet fra skitse til aflevering. Arkitektkontoret 96 udfører alle typer arkitektopgaver fra skitsering til færdigt byggeri.

Tilbudte tjenester:

3D Rendering, Arkitekttegnet design, Arkitekttegninger, Badeværelsesdesign, Boligrenovering, Bygningskonstruktion, Bæredygtigt design, Design af bryggers, Design af kælder, Design af terrasse, Design og konstruktion af lade, Energieffektive boliger, Generelle udbygninger, Grønt byggeri, Konstruktioner, Kælderrenovering, Køkkendesign, Køkkenrenovering, Nybyggeri, Plantegninger, Specialfremstillede boliger, Tilbygninger af flere rum, Plantegning

Områder, der betjenes:

Sønderborg, Sønderjylland, Sydjylland

Priser:

Arkitekt MAA - Bygningskonstruktør BTH

Ekspert-information:

CVR-nummer: 19152472

Tilbage til navigering
Tilbage til navigering

Anmeldelser

Du kan blive den første anmeldelse for Arkitektkontoret 96
Indsend din bedømmelse
Tilbage til navigering
6400
Sønderborg
Danmark
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.