DANSKBOLIGARKITEKTURs profilbillede

DANSKBOLIGARKITEKTUR

Om os

Vi hjælper boligejere i bred forstand med at bygge til, bygge om, vedligeholde og renovere samt se nye muligheder. Vi elsker at tegne nye rammer for boligejere, men vi er også bevidste om værdien i at bevare og vedligeholde. Derfor sætter vi en ære i at sætte os i dit sted, og rådgive ud fra dine behov. Om vi tegner helt nyt eller bygger til eksisterende eller renoverer, så går vi til opgaven med samme store entusiasme og bruger holdbare løsninger og sunde, og helst, naturlige materialer.

Tilbudte tjenester:

Arkitekttegninger, Boligrenovering, Bygningskonstruktion, Design af kælder, Flere generationer i én bolig, Generelle udbygninger, Hustegninger, Indretning af rum, Konstruktioner, Konstruktioner af småhuse, Nybyggeri, Plantegninger, Restaurering af bolig, Skræddersyet bolig, Tilbygning til typehuse, Tilbygninger af flere rum, Arkitekttegnet design, Kælderrenovering, Køkkendesign, Projektledelse

Områder, der betjenes:

Århus, Region Midtjylland, Region Nordjylland, Region Sjælland, Region Syddanmark

Priser:

Beskikket censor, bygningskonstruktøruddannelsen Timelærer, arkitektskolen i Aarhus

Ekspert-information:

Jeg sætter jeg mig altid grundigt ind i dine ønsker, og jeg mener grundlæggende, at god arkitektur opstår som en kombination af ønsker, drømme og arkitektens faglighed samt et godt samarbejde med håndværkerne omkring udførelsen. Herved skabes gode, smukke og velbyggede boligprojekter i et tæt samarbejde. Jeg er uddannet arkitekt og tømrer, og har stor indsigt i byggeprocesser, byggeteknik og et tæt samarbejde med håndværkerne vedrørende udførelsen af byggeprojektet. Jeg leverer byggeteknisk holdbare og bygbare løsninger, og samarbejder altid med andre rådgivere, leverandører og håndværkere, så den bedste løsning kan findes. Tegnestuen tegner og projekterer i 3D i Archicad og er desuden leveringsdygtig i 3D visualiseringer, BIM- og VR modeller. Virksomheden har tegnet prof. ansvarsforsikring og er desuden medlem af Danske Arkitektvirksomheder og Danske BoligArkitekter.

Tilbage til navigering
Tilbage til navigering

Oplysninger

Tilbage til navigering
Tilbage til navigering

1 idébog

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.