Vi hjælper boligejere i bred forstand med at bygge til, bygge om, vedligeholde og renovere samt se nye muligheder. Vi elsker at tegne nye rammer for boligejere, men vi er også bevidste om værdien i at bevare og vedligeholde. Derfor sætter vi en ære i at sætte os i dit sted, og rådgive ud fra dine behov. Om vi tegner helt nyt eller bygger til eksisterende eller renoverer, så går vi til opgaven med samme store entusiasme og bruger holdbare løsninger og sunde, og helst, naturlige materialer.

Tilbudte tjenester:

Arkitekttegninger, Boligrenovering, Bygningskonstruktion, Design af kælder, Flere generationer i én bolig, Generelle udbygninger, Hustegninger, Indretning af rum, Konstruktioner, Konstruktioner af småhuse, Nybyggeri, Plantegninger, Restaurering af bolig, Skræddersyet bolig, Tilbygning til typehuse, Tilbygninger af flere rum, Arkitekttegnet design, Kælderrenovering, Køkkendesign, Projektledelse

Områder, der betjenes:

Århus, Region Midtjylland, Region Nordjylland, Region Sjælland, Region Syddanmark

Priser:

Beskikket censor, bygningskonstruktøruddannelsen Timelærer, arkitektskolen i Aarhus

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.