Hilberth & Jørgensen Arkitekters billede

Hilberth & Jørgensen Arkitekter

Anmeld mig
Aarhus C
HILBERTH & JØRGENSEN er en mindre tegnestue, der specialiserer sig indenfor boliger, sommerhuse, tilbygninger, ombygninger, renoveringer og designløsninger. For os er hvert projekt unikt. Ethvert byggeprojekt er defineret af specifikke krav, ønsker, udfordringer og muligheder, som guider vores designproces fra start til slut. Ved at imødekomme det unikke i hvert projekt og skabe et indgående samarbejde med dig som bygherre, er vi i stand til at forene form, funktion og æstetik og derved opnå skræddersyede løsninger af høj arkitektonisk kvalitet. FRA DRØM TIL VIRKELIGHED Vi kan stå for alt fra ide til færdigbygget projekt. Afhængigt af dine ønsker og behov, tegner vi skitseprojekt, laver myndighedstegninger, søger om byggetilladelser samt sørger for, at dit byggeprojekt bliver realiseret af kompetente folk fra vores dygtige samarbejdspartnere.
Tilbudte tjenester:

Arkitekttegnet design, Arkitekttegninger, Boligrenovering, Bæredygtigt design, Design af terrasse, Energieffektive boliger, Nybyggeri, Plantegninger, Tilbygning til typehuse, Idemøde, Skitseforslag, Myndighedsprojekt, Boliger, Sommerhuse, Tilbygninger, Ombygninger, Integreret design

Områder, der betjenes:

Aarhus C, Region Midtjylland, Region Nordjylland, Region Syddanmark

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.