Vi udfører og tilbyder projektering af nybygning, tilbygning og ombygning af enfamiliehuse til fast pris. 1.ste møde er uforbindende. Skitseprojekt udføres for kr. 8.500 incl moms. Vi arbejder med spændende arkitektur og høj kvalitet. Vi udfører også forslag til energirenovering på enfamiliehuse, så de ajourføres med efterisolering, nye vinduer og yderdøre, evt ventilationsanlæg med recirkulation og forbedret indeklima samt assisterer ved installation af solcelleanlæg m. m..

Tilbudte tjenester:

Arkitekttegninger, Boligrenovering, Konstruktioner af småhuse, Køkkendesign, Køkkenrenovering, Nybyggeri, Plantegninger, Restaurering af bolig, Tilbygning til typehuse, Tilbygninger af flere rum, Trappedesign, Ansøgning om byggetilladelse - tilbud på om- og ti, Farveafsætning

Områder, der betjenes:

Fredensborg

Priser:

Energikonsulent uddannet på Teknologisk Institute - stats anerkendt Uddannet på Kunstakademiet, København Medlem af akademisk arkitektforening - Arkitekt m.a.a.

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.