Kombo Huse ApSs billeder

Kombo Huse ApS

Anmeld mig
Nykøbing
Vores mission er, at levere arkitekttegnet huse med høj byggeteknisk og æstetisk kvalitet, men til en pris hvor alle kan være med. Vi bygger for mangfoldigheden og mener at alle har ret til et smukt, trygt og personligt hjem. KOMBO blev startet af arkitekt MAA Morten Bülow i 2012, med det formål at skabe et alternativ til de traditionelle billige men standardiseret typehus og de personligt designet men dyre arkitektegnet huse. KOMBO lægger sig mellem de to typer og tager det bedste fra de to verdener – hvert projekt bliver udviklet individuelt, men giver en fast pris der er tilpasset det budget der er lagt og gør processen overskuelig og nem. Største parten af vores projekter udføres som totalentrepriser, hvor vi står for hele processen. Fra den første skitse til huset står færdigt, inklusiv myndighedsbehandlingen. Vi tilbyder også traditionelt arkitektarbejde og rådgivning, hvis I selv har kontakt til de håndværkere I ønsker at bruge til projektet.
Tilbudte tjenester:

3D Rendering, Arkitekttegnet design, Arkitekttegninger, Badeværelsesdesign, Bygningskonstruktion, Bæredygtigt design, Design af bryggers, Design af dagligstue, Design af garage, Design af kælder, Design af spisekammer, Design af spisestue, Design af terrasse, Design og konstruktion af lade, Energieffektive boliger, Flere generationer i én bolig, Generelle tegninger, Generelle udbygninger, Grønt byggeri, Hustegninger, Klargøring af grund, Konstruktioner af småhuse, Nybyggeri, Plantegninger, Projektledelse, Specialbyggede saunaer, Specialfremstillede boliger, Tilbygning til typehuse, Tilbygninger af flere rum, Trappedesign

Områder, der betjenes:

Nykøbing, Region Sjælland, Region Hovedstaden, Rørvig, Nykøbing Falster

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.