MAUHAUSs profilbillede

MAUHAUS

Om os

Mauhaus arkitekter i Vejle leverer bæredygtige løsninger, som bygger på kvalitet og originalitet. Vi tegner ud fra jeres ønsker og analyserer jeres behov. Vi indarbejder de nyeste energibesparende teknologier i det omfang projektets økonomi kan bære det og forener således de funktionelle, tekniske, praktiske og æstetiske parametre. Det er moderne byggeri og det sikrer langtidsholdbare løsninger med energi-effektivitet, funktionel optimering og komfort. Mauhaus kan rådgive jer gennem hele processen og hjælpe jer til et godt byggeri tilpasset den økonomiske ramme.

Tilbudte tjenester:

Arkitekttegnet design, Arkitekttegninger, Boligrenovering, Bygningskonstruktion, Bæredygtigt design, Design af terrasse, Energieffektive boliger, Generelle tegninger, Generelle udbygninger, Grønt byggeri, Konstruktioner, Køkkenrenovering, Nybyggeri, Plantegninger, Restaurering af bolig, Specialfremstillede boliger, Tilbygning til typehuse, Tilbygninger af flere rum, Plantegning

Områder, der betjenes:

Vejle, Nordsjælland, København, Region Midtjylland

Ekspert-information:

CVR-nummer: 38769057

Tilbage til navigering
Tilbage til navigering

Oplysninger

Tilbage til navigering

Anmeldelser

Du kan blive den første anmeldelse for MAUHAUS
Indsend din bedømmelse
Tilbage til navigering

1 idébog

Tilbage til navigering
Kontakt MAUHAUS
7100
Vejle
Danmark
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.