Samspillet mellem mennesket, naturen og en enkel livsstil ser vi som den bedste helse for sjælen i et hverdagsliv. Mønhuset er et hus, der kun rummer de nødvendige faciliteter og fungerer i et tæt sammenspil mellem ude - og indeliv. Af enkle materialer i gedigen kvalitet. Mønhuset er - i en tid, hvor mange fritidshuse vil ligne parcelhuse - et forsøg på at finde tilbage til feriehusets sjæl. Mønhuset leveres i forskellige typer af længehuse, vinkelhuse og gårdhuse, der er sammensat af forskellige standardmoduler, således at det færdige hus netop passer til dig og din families behov og ønsker. Mønhuset udspringer af en arkitektvirksomhed og derfor vægter vi arkitektur, kvalitet og anvendelighed meget højt. Mønhuset har til huse på den gamle sukkerfabrik i Stege på Møn sammen med arkitekterne Lykke+Nielsen. Det første Mønhus er opført i 2002 og der er ialt opført mere end 100 huse fordelt over hele landet.

Tilbudte tjenester:

Arkitekttegnet design, Arkitekttegninger, Bygningskonstruktion, Bæredygtigt design, Design af terrasse, Energieffektive boliger, Generelle tegninger, Grønt byggeri, Klargøring af grund, Konstruktioner, Nybyggeri, Plantegninger, Poolhus, Projektledelse, Specialfremstillede boliger, Plantegning

Områder, der betjenes:

Danmark

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.