Pålsson Arkitekters billede

Pålsson Arkitekter

Anmeld mig
København
BYENS HELHED Pålsson Arkitekter arbejder med byen - med byens huse og byens rum - med byens bevaring og byens fornyelse. Gennem mere end 25 år har tegnestuen udviklet løsninger og gennemført projekter, som skaber bedre rammer for livet i byen. Renovering / modernisering Tegnestuens kerneområde er renovering og modernisering af både ældre og nyere etageejendomme. Vores tilgang er helhedsorienteret, uanset opgavens omfang. Vi har fokus på den gode arkitektur, det gode håndværk og på at finde de bedste løsninger for de midler, der nu er til rådighed. Vi kan alt det med byggestyring, præfabrikation og de andre svære ord. Og vi glemmer aldrig målet med det hele: at skabe menneskelig trivsel i smukke og velfungerende rammer.
Tilbudte tjenester:

3D Rendering, Arkitekttegnet design, Arkitekttegninger, Badeværelsesdesign, Boligrenovering, Bæredygtigt design, Generelle udbygninger, Køkkenrenovering, Nybyggeri, Projektledelse

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.