Wullum Pasgaard A/Ss billede

Wullum Pasgaard A/S

Anmeld mig
Holstebro
Vi brænder for smuk og funktionel arkitektur WULLUM PASGAARD A/S er tegnestue og rådgivende ingeniørvirksomhed under samme tag. Det faktum er vores styrke! For det gør os i stand til at bygge bro mellem på den ene side de arkitektoniske udtryk, og på den anden side de funktionelle, de bæredygtige samt de lavenergivenlige aftryk. Uanset om du er privatkunde, erhvervskunde, entreprenør eller en offentlig institution hjælper vi med at håndtere dit byggeprojekt. Vi lytter og inviterer til samarbejde, når dine tanker og behov skal føres ud i livet.
Tilbudte tjenester:

Fra skitse til færdigt byggeri Vi håndterer alle former for byggeri, lige fra parcelhuset til større erhvervsbyggerier. Vi sætter en ære i at hjælpe vores kunder igennem hele byggeprocessen. Lige fra vi slår stregerne til den første skitse, over projektering og byggeledelse, til du eller din virksomhed står med et færdigt, funktionelt og flot arkitektonisk byggeri.

Områder, der betjenes:

Vi arbejder i hele landet

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.