ZENI arkitekter a/ss profilbillede

ZENI arkitekter a/s

Om os

ZENI arkitekter a/s er en nyskabende tegnestue med base i Aabenraa. Engagerede arkitekter og konstruktører. To ejere. Faglig entusiasme og professionalisme siden1999. ZENI arkitekter a/s er et aktieselskab, der ejes og drives af Torben Engsig Svan Sørensen (direktør) og Kai Østergaard-Jensen. Begge er medlemmer af Akademisk Arkitektforening og tegnestuen er medlem af Danske Ark. Kvalitet har for ZENI arkitekter rod i den tilbundsgående forståelse af opgaven. Af sammenhæng, funktion og fremtid. Af bygherre, muligheder, økonomi – og meningen med overhovedet at lave om på det eksisterende. For ZENI arkitekter er arkitektur lig ansvar. Arkitektur gør noget ved, hvordan vi er og agerer i verden. ZENI arkitekter vil være sig ansvaret værdigt. For sammen med bygherre sætter vi os varige spor i det byggede miljø. ZENI arkitekter løser opgaver fra villaen til store og markante byggerier som VUC i Haderslev og Multikulturhuset ved Sønderborgs havnefront. ZENI arkitekter har vundet priser lokalt og internationalt, og arbejder over hele landet. Teamet hos ZENI arkitekter dækker bredt - både hvad angår kompetencer og alder. Vi søger hele tiden balance mellem ung vildskab og erfaring. ZENI arkitekter er medlem af danske ARK – og ejerne er medlemmer af Akademisk Arkitektforening. TRE SKARPE OM ZENI Om at forstå – og have respekt for opgaven: ZENI arkitekters vigtigste opgave at forstå – opgaven, behovet og bygherre. Først da har vores faglighed værdi. Byggeri har konsekvenser i mange år. Det har vi respekt for. Om at være lokale – med internationalt udsyn: ZENI arkitekter har rødder i Aabenraa. En smuk købstad med inspiration fra mange epoker. Vi har vundet arkitekturpriser både internationalt og herhjemme og samarbejder til daglig med de bedste tegnestuer fra hele landet. Basen er Aabenraa. Om både at bygge parcelhuse og prestige-byggerier: ZENI arkitekter skaber villaer og store, markante byggerier. Når vi forstår bygherres behov, skaber vi løsninger med kvalitet. Det er ikke dyrt at tænke tingene godt fra starten.

Tilbudte tjenester:

3D Rendering, Arkitekttegnet design, Arkitekttegninger, Badeværelsesdesign, Boligrenovering, Bygningskonstruktion, Energieffektive boliger, Flere generationer i én bolig, Generelle tegninger, Grønt byggeri, Nybyggeri, Plantegning, Plantegninger, Projektledelse, Restaurering af bolig, Specialfremstillede boliger

Områder, der betjenes:

Aabenraa

Tilbage til navigering
Tilbage til navigering

Oplysninger

Tilbage til navigering

Anmeldelser

Du kan blive den første anmeldelse for ZENI arkitekter a/s
Indsend din bedømmelse
Tilbage til navigering
6200
Aabenraa
Danmark
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.