BADBYG.DK designer, indretter og ombygger alt fra små badeværelser til store wellnessrum . Firmaet er drevet af murermester Arne Eggeling, som i mere end 25 år har beskæftiget sig med badeværelser og flisemontering. Sammen med en fast stab af autoriserede håndværkere udfører BADBYG totale badeværelsesløsninger. Referencerne tæller flere hundrede private badeværelser og flere specialopgaver, bl.a. alt marmorflisearbejde på det Saudiarabiske kongeskib og 8 badeværelser bygget i lystyacht på værft i Norge.

Tilbudte tjenester:

Badeværelsesdesign, Badeværelsesrenovering, Belysningsdesign, Installation af badekar, Installation af belysning, Installation af brusebad, Installation af sauna, Lakering af skab, Montering af brusedør, Montering af fliser, Plantegninger, Reparation af badekar, Reparation af fliser, Specialfremstillede badeværelsesvaske, Specialfremstillede skabe, Tilbygninger af flere rum

Områder, der betjenes:

Taastrup

Priser:

////Byg Garanti////

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.