Vi tilbyder produkter til badeværelset fra italiens førende producenter inden for badeværelses design. Det, kombineret med en vision om ærlig kundeservice og en attraktiv, kundevenlig og funktionel online shop er blevet til design4home.dk Med over 25 års erfaring indenfor salg af design produkter til badeværelset, ved vi hvor svært det kan være at finde de helt rigtige produkter til badeværelset design. Vi stolte over at kunne tilbyde dig det bedste fra nogle af Europas mest innovative producenter af sanitet og badeværelsesmøbler. Vi har gennem disse mange år sorteret, valgt fra og håndplukket produkter så vi i dag står med cremen af topkvalitet indenfor badeværelser. Hos os finder du kvalitetsprodukter i et gennemtænkt moderne design til alle opgaver. Alle produkter er designede af kendte og yderst anerkendte formgivere i den bedst tænkelige kvalitet. Vores sortiment er bredt og tilbyder spændende og unikke løsninger til de fleste miljøer. Hvis du ønsker gode råd, tips eller søger hjælp med lysdesign og ønsker at få et godt tilbud på komplette løsninger, så står vi gerne til rådighed. Vi har en bred baggrund med projektløsninger og kan hjælpe med ideer, viden om materialer, tegninger og overslag.

Tilbudte tjenester:

Badeværelsesdesign, Specialfremstillede badeværelsesvaske, Specialfremstillede bordplader, Specialfremstillede hylder, Specialfremstillede skabe, Specialfremstillede skabslåger

Områder, der betjenes:

Danmark, Sverige, Norge, Finland

Priser:

Hos Design4home har nogle af vores leverandører vundet mange prestigefulde awards. Her er blot nogle af dem: reddot award 2015, Design Plus 2015, IF 2015, Du kan se hvis netop det produkt du kigger på har vundet en award. Så er logoet inde på det givne produkts side.

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.