TT Fliser og Anlægs billede

TT Fliser og Anlæg

TT Fliser og Anlæg er et kvalitets bevidst brolægger firma med opstart i 2008, men med en erfaring på mere end 20 år i faget, vi er 4 mand i firmaet pt. Vi har de nødvendige maskiner der skal til for at udføre de forskellige private projekter da maskinerne er små og kommer nemt ind af selv den mindste havelåge. De private opgaver er også vores hoved arbejde, da man her kan få udfordringerne i top, specielt når man starter helt fra bunden med tegningen og til det færdig resultat. Håber i vil tage en runde på vores side, og skriv/ring endelig hvis der er spørgsmål i ønsker at få svar på. Vores motto i firmaet er at have tilfedse kunder der hermed henviser til andre. En holdning vi fra start har brugt, og som til dato har vist sig som et godt resultat da ca. 70% af vort arbejde kommer ind på denne måde.
Tilbudte tjenester:

Anlægning af brosten, Anlægning af gårdhave, Betonforsegling, Betonreparation, Brolægning, Dekorative betonfliser, Installation af beton indkørsel, Konstruktion af støttemur, Montering af sten, Murværk i sten, Nivellering, Rengøring af beton, Reparation af indkørsel, Reparation af terrasse, Salg af sten, Terrassebygning, Udgravning

Områder, der betjenes:

Ansager, Varde Kommune, Billund Kommune, Esbjerg Kommune, Ringkøbing-Skjern Kommune, Vejle Kommune

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.