Christoffersen  & Weiling Architectss billede

Christoffersen & Weiling Architects

Anmeld mig
Aarhus C
Christoffersen Weiling Architects har mange års erfaring fra Arkitema Architects, hvor vi har arbejdet med en lang række projekter med store arkitektoniske ambitioner. Denne erfaring fokuserer vi nu i vores fælles projekt: CWA. Hos CWA designer vi projekter med fokus på æstetik, sanselighed og funktionel holdbarhed. Projekter, der sætter bygherren og arkitekturen i centrum. CWA har fokus på det gode samarbejde med vores bygherrer. Vi lover jer en engageret og passioneret proces. Hvis I viser mod og tager imod vores udfordringer, lover vi til gengæld en skræddersyet arkitektur, hvor jeres liv spiller hovedrollen. Vores tilgang til arkitekturen er præget af lige dele ydmyghed og passion og vi er gode til at forstå, prioritere og skabe overblik over de ønsker og muligheder et byggeprojekt kræver. Vores mission er således at sortere og prioritere i jeres drømme, så vi sammen sikrer at drømmen rent faktisk bliver til virkelighed. Samtidig står vi klar med solid rådgivning, når de første og største udfordringer opstår. Vi kan både give små kærlige skub og tage jer ved hånden, når de svære beslutninger skal tages. Hvordan ser et CWA projekt ud? Vores arkitektur er stærkt inspireret af den skandinaviske designtradition, der bygger på en forståelse for stedets karakteristika, det nordiske lys, rummenes forskellige kvaliteter og en forkærlighed for enkle og klassiske materialer. Løsninger der har en stærk holdbarhed og som er aktuelle også for de næste generationer. For os er arkitekturen ikke kun i dag og i morgen – vores design er altid tænkt med omtanke for fremtiden. Således designer vi altid et gedigent og vedkommende byggeri, der elsker og tåler larmende og levende børn, store selskaber, kreative arbejdsmiljøer og fremtidige brugere. Vi tænker i helheder og tegner arkitektur med omtanke for fremtiden. Hvor arkitekturen er vores primære drivkraft er vi samtidig optaget af at skitsere unikke inventarløsninger som en del af vores projekter, og vi fortsætter gerne samarbejdet frem til belysning og møblering.

Tilbudte tjenester:

Betonbyggeri, Boligrenovering, Bæredygtigt design, Plantegninger, Projektledelse, Restaurering af bolig, Specialfremstillede boliger

Områder, der betjenes:

Aarhus C

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.