Listelofter er et flottere alternativ på akustisk lofter. Din bolig kan monteres med et akustikloft af træ-lister - en flot og enkelt løsning, der tilfører noget særligt til din bolig, udover til langt bedre akustisk indeklima. Loftets overflade vil absorbere lydbølgerne i din bolig, som består af en række små lameller, der absorberer lyden og dermed mindske efterklangstiden og dermed støjen. Der findes en række praktiske fordele med listeloftet, udover det enkelte udtryk din bolig får. Selv i store minimalistiske rum med højt til loftet - hårde klinkegulve, store glaspartier kan listeloftet af træ-lister, dæmpe og absorbere støjen, så indeklima og akustik opleves komfortabelt og behageligt. Vores lofter er lamel-opbygget i massiv træ i træsort efter eget valg og med en bagvedliggende sort akustikdug. Vi laver alle typer listelofter efter aftale - kontakt os på mailen for en drøftelse af jeres ønsker.

Tilbudte tjenester:

Boligrenovering, Energieffektive boliger, Generelle udbygninger, Grønt byggeri, Huskonstruktion, Nybyggeri, Specialbyggede saunaer, Tilbygninger af flere rum, Vægpaneler, listelofter, akustisk, støjdæmpning

Områder, der betjenes:

Aarhus, Danmark, Skandinavien

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.