Busy Bees ApSs profilbillede

Busy Bees ApS

Om os

Hos Busy Bees forvandler vi boliger til salgsklare hjem. Vi styler rummene, så potentielle købere forelsker sig i dit hjem allerede ved første øjekast. Det er ingen hemmelighed, at jo varmere og mere indbydende et hjem fremstår, jo mere attraktivt er det for køberne. Vi bruger boligstyling som et aktivt markedsførings-redskab, der kan øge værdien at dit hjem og øge dine chancer for et godt salg. Vi tilbyder møbleringer i forskellige stilarter og stemninger, så hver enkelt hjem bliver iscenesat på en måde, der passer til boligen, og så de kommende boligejere best muligt kan forestille sig, hvordan de kan komme til at bo. Alle de møbler, vi bruger, er vores egne. Og vi tilbyder desuden en bred vifte af ydelser, såsom indretning, maling og oprydning for at nå den perfekte stil. Hundredevis af boligejere har allerede benyttet vores service for at opnå den bedste pris for deres hjem. Vi arbejder tæt sammen med ejendomsmæglere for at forstå markedet, og vi udnytter den viden til bland andet at skræddersy vores stylinger, så de har den bedst mulige effekt på potentielle købere. Vi har specialiseret os i at arbejde med tomme boliger, hvor der er behov for en komplet styling og vi elsker at samarbejde kreativt med vores kunder for at opnå den helt perfekte stil. Kontakt os i dag, og lad os forvandle dit hjem!

Tilbudte tjenester:

Boligstyling, Højtidsdekorationer, Indretning af rum, Udvalg af møbler, Design af babyværelse, Design af børneværelse, Design af dagligstue, Design af hjemmekontor, Design af legerum, Design af soveværelse, Design af spisestue, Indretningsdesign, Indretningsfotograf

Områder, der betjenes:

storkøbenhavn, Nordsjælland, Landsdækkende Danmark

Priser:

Houzz Design Award 2020 - Houzz Design Award 2018 - Houzz Design Award 2017 - Houzz Service Award 2016

Ekspert-information:

CVR-nummer: 39681013

Tilbage til navigering
Tilbage til navigering

Oplysninger

Tilbage til navigering
Tilbage til navigering

10 idébøger

Tilbage til navigering
2765
Smørum
Danmark
Typisk job-omkostninger 15.000 - 30.000 kr.
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.