HOMESTYLING ApSs profilbillede

HOMESTYLING ApS

Om os

HOMESTYLING ApS tilbyder professionel boligstyling, der sikrer, at boligen fremstår bedst muligt i en salgssituation. Når boligen skal sælges, er førstehåndsindtrykket nemlig helt afgørende for at tiltrække potentielle købere og for at opnå et hurtigt salg til den bedste pris. En ren, lys og stilren bolig gør det lettere for køber at forestille sig boligen med egne møbler og ting. HOMESTYLING ApS tilbyder flere forskellige former for boligstyling - fra rådgivning og vejledning til fuld indretning af din tomme bolig. Vi er altid opdaterede på de sidste nye trends inden for boligstyling og har altid et stort udvalg af trendy møbler og interiør på lager. Se mere på vores hjemmeside www.homestyling.dk.

Tilbudte tjenester:

Indretning af rum, Oprydning, Udvalg af møbler, Styling, Indretningsdesign

Områder, der betjenes:

Gentofte, Storkøbenhavn

Ekspert-information:

HOMESTYLING ApS tilbyder professionel boligstyling til boligejere, ejendomsmægler og byggefirmaer, der ønsker et hurtigere boligsalg til den bedst mulige pris.

Tilbage til navigering

Projekter

Full styling af Østerbro-lejlighed

5 billeder
Tilbage til navigering

Oplysninger

Tilbage til navigering

Anmeldelser

Du kan blive den første anmeldelse for HOMESTYLING ApS
Indsend din bedømmelse
Tilbage til navigering

1 idébog

Kontakt HOMESTYLING ApS
2820
Gentofte
Danmark
Typisk job-omkostninger 2.000 - 50.000 kr.
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.