Norh Entreprise ApSs profilbillede

Norh Entreprise ApS

Om os

Tilbudte tjenester:

Antenneinstallation, Belysningsdesign, El-installation, Eleftersyn, Elledninger i boligen, Energieffektive boliger, Installation af belysning, Installation af biomassekedel, Installation af eludtag og stikkontakter, Installation af forsænket belysning, Installation af generator, Installation af GFCI stikkontakt, Installation af loftsventilator, Installation af poolbelysning, Installation af røgalarm, Installation af samtaleanlæg, Installation af sikkerhedstelefon, Installation af termostat, Installation af udendørs belysning, Installation og reparation af relæ, Reparation af generator, Reparation af hjemmealarm, Reparation af lamper, Reparation af loftsventilator, Reparation af sikkerhedstelefon, Reparation af termostat, Vedligeholdelse af antenner

Områder, der betjenes:

København V, København, Region Sjælland

Ekspert-information:

Når du beder Norh Entreprise ApS om at varetage dine opgaver, kan du nøjes med ét firma til at løse alle projekterne. Dette gør din byggeproces langt mere overskuelig, da du slipper for at koordinere de forskellige faggrupper, så de møder op på det rigtige tidspunkt. Vi sørger for, at de involverede fagmænd befinder sig på opgaven på det helt rigtige tidspunkt. Dette sparer dig både tid, energi og penge og din byggeperiode bliveroverskuelig og nem. Med mere end 10 års erfaring i bagaget er vi rutineret i de fleste typer af opgaver. Og er derfor sikre på, vi også kan finde en løsning på dit projekt.

Tilbage til navigering
Tilbage til navigering

Anmeldelser

Du kan blive den første anmeldelse for Norh Entreprise ApS
Indsend din bedømmelse
Tilbage til navigering

1 idébog

sankt jørgens alle 6
1615
København V
Danmark
Typisk job-omkostninger 500 - 3 millioner kr.
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.