Aage Wegener & Søn A/Ss profilbillede

Aage Wegener & Søn A/S

Om os

Aage Wegener & Søn A/S blev grundlagt i 1912 og er dermed et af Skanderborgs ældste firmaer. Vi udfører alle typer bygningsopgaver i såvel total- og hoved- som fagentrepriser. Heraf har vi egenproduktion inden for murer-, tømrer-, jord-, kloak- og belægningsarbejde. Der kan således drages stor fordel af firmaets sammensætning i samarbejdet mellem såvel de interne afdelinger som de eksterne samarbejdspartnere. Dette er med til dels at sikre en kontinuitet i arbejdsopgaverne, dels at garantere en præcision, der hver gang spores i det færdige resultat. Enhver opgave håndteres med største omhu og professionalisme uanset størrelse. Dette har været med til sikre den topkvalitet som har kendetegnet Aage Wegener & Søn A/S gennem alle årene og som har sikret firmaet en solid og trofast kundekreds. Firmaet har gennem alle årene fulgt udviklingen og er derfor i dag en moderne virksomhed med veluddannede medarbejdere, der kan levere et gedigent stykke håndværksmæssigt arbejde og som er istand til at følge sagen til dørs. Alle opgaver er omfattet af vores kvalitetssikring og ved afslutning af det udførte arbejde udleveres drifts- og vedligeholdelses vejledninger efter ønske. Aage Wegener & Søn A/S består i dag af 10 funktionærer samt ca. 50 håndværkere. Alle ledende medarbejdere har en solid håndværksmæssig baggrund samt en videregående teknisk uddannelse.

Tilbudte tjenester:

Vi tilbyder: - Totalentrepriser - Hovedentrepriser - Entreprenør - Murerarbejde - Tømrerarbejde - Kloakarbejde - Energivejleder - Fugearbejde - Tagarbejde

Tilbage til navigering
Tilbage til navigering

Anmeldelser

Du kan blive den første anmeldelse for Aage Wegener & Søn A/S
Indsend din bedømmelse
8660
Skanderborg
Danmark
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.