Dansk Carport System A/S har mere end 20 års erfaring i fremstilling af carporte, redskabsrum, overdækninger, bus- og cykelskure samt altaner og terrasser. Alle vores løsninger bliver fremstillet i galvaniseret stål og med mulighed for vådlakering i forskellige RAL-farver. Vi har egen produktion og kan lave kundetilpassede løsninger der er stilfulde og funktionelle. Vi er med i hele forløbet. Fra ide til levering. Vi har vores egen stab af dygtige montører med mange års erfaring. Vi har ligeledes kvalitetsstyring i hele vores produktion, hvilket danner baggrund for vores CE-mærkning. Vi er altid friske på et tilbud - kontakt os i dag!

Tilbudte tjenester:

Installation af carport, Carport, Hegn, Låge, Klinkebeklædning, Redskabsrum, Gelænder, Træ beklædning, Bus skure, Cykelskure, Sidehængte carporte, Saddeltag, Afalds depoter og skjulere, Socelle caport, Overdækninger, Udendørsmøbler, Skumpanel, Komposit, Altaner, Terrasse, Grøn tag, Sedum tag, Beklædning, Carporte, Stål carport, Stål carporte, Varmgalvaniseret stål, Termo tag, Cykeloverdækning, Cykelstativer, Ryge skur, Varmgalvaniseret overdækninger, Carport med buet tag, Stål carport med redskabsrum

Områder, der betjenes:

Randers SV, Århus, Aalborg, Jylland, Hobro, Horsens, Hedensted, Skanderborg

Priser:

Vinder af Best of Houzz Service Award 2019

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.