Dybro’s tilbyder totalløsninger inden for entreprenørfaget. Med 15 års erfaring inden for byggebranchen kombineret med altid at være opdateret med de nyeste teknologier og maskiner, kan vi tilbyde vores kunder en optimal løsning i forbindelse med alle entreprenøropgaver – store som små. Vores kundekreds er alsidig og omfatter private såvel som offentlige virksomheder, boligselskaber, kommuner samt private husstande i hele Sjælland og Fyn. Virksomheden startede består i dag af 4 engagerede og kompetente medarbejdere. Vi har ingen stor administration. Dette kommer vores kunder til gode gennem fornuftige priser, høj kvalitet, stabilitet samt stor fleksibilitet. Vi stiller gerne vores egne erfaring og indsigt til rådighed og rådgiver gerne om materialevalg, myndighedsspørgsmål, projektering m.m. og sørger for at bygherren får den ønskede løsning afleveret til aftalt tid og pris.
Tilbudte tjenester:

Betonbyggeri, Betonreparation, Bygge og anlæg, Klargøring af grund, Kælderimprægnering, Nedrivning, Reparation af fundament, Reparation af terrasse, Terrassebygning, kloak arbejde

Områder, der betjenes:

Helsinge, Nordsjælland, København

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.