E. Christiansen & Søn, Tømrer og murerfirma ApSs profilbillede

E. Christiansen & Søn, Tømrer og murerfirma ApS

Om os

E. CHRISTIANSEN & SØN, TØMRER OG MURERFIRMA APS Tømrer- og murerfirmaet E. Christiansen & Søn specialiserede sig op igennem 70'erne i forskellige former for tagrenovering. Det betyder at vi i dag har en afdeling af firmaet med en meget stor erfaring, når det gælder blandt andet over- og understrygning af tage med såvel beton som tegltagsten. Vi ved med andre ord hvad vi taler om, så vælger du os til at ordne dit tag, er du sikker på et professionelt resultat. E. Christiansen & Søn har de senere år oplevet stor fremgang, det betyder at vi i dag arbejder i hele Danmark. Det har også betydet at vi udover tømrer og murer arbejdet som en del af vores medarbejdere er beskæftiget med, også beskæftiger os med blandt andet totalentrepriser, entreprenør arbejde, speciel opgaver og meget mere. Vi har på nuværende tidspunkt 25 til 30 mand ansat, der alle har stor ekspertise indenfor deres område. Så uanset om du har brug for en tømrer til at udskifte et vindue, eller du har brug for en samarbejdspartner der kan levere en løsning fra den første mursten til det færdige hus, så kan vi klare opgaven.

Tilbudte tjenester:

Tømrerarbejde, murerarbejde, totalentreprise, tagoplægning, over- og understrygning, entreprenør, døre og vinduer, fliseudstilling, specialopgaver.

Områder, der betjenes:

Hele Danmark.

Tilbage til navigering
Tilbage til navigering

Anmeldelser

Du kan blive den første anmeldelse for E. Christiansen & Søn, Tømrer og murerfirma ApS
Indsend din bedømmelse
Tilbage til navigering
5250
Odense SV
Danmark
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.