FALCKE APS - VI ER ET SERVICEFIRMA, DER HAR EKSISTERET SIDEN 1996 Vi har altid lagt stor vægt på høj kvalitet og stabilitet. Vi er i dag 15 ansatte og 10 - 12 reserver, så der er ikke opgaver vi ikke løser - af store og små ting indenfor bl.a. graffitirens, rengøring og trægulve. Alle medarbejdere er uddannede og oplæres løbende i nye teknikker. Vi løser opgaver for kunder 24 timer i døgnet. Vi er medlem af RSBA og vi fremstræber altid den mest miljørigtige rengøringsløsning.

Tilbudte tjenester:

Badeværelsesrenovering, Betonreparation, Boligrenovering, Bygge og anlæg, Facade af murværk, Gulvlægning, Installation af laminatgulv, Installation af vinylgulv, Isoleringsarbejde, Montering af facadepanel, Montering af køkkenbord, Montering af undergulv, Paneler, Terrassebygning, micro cement, pu gulve

Områder, der betjenes:

danmark, sverige

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.