KEKA BYG V/ KELD KARLSSONs billede

KEKA BYG V/ KELD KARLSSON

Jeg er Keld Karlsson. Mine opgaver spænder vidt. Fra mindre opgaver til større totalentrepriser. Uanset opgavens størrelse sætter jeg stor pris på kvalitet samt en god dialog med kunden. Jeg formidler gerne kontakt til andre håndværkere, med relation til byggebranchen, og bruger fortrinsvis faste samarbejdspartner som er til at stole på. Arbejdet udføres på tilbud, prisoverslag eller på timeløn, helt efter kundens ønske.
Tilbudte tjenester:

Badeværelsesrenovering, Boligrenovering, Bygge og anlæg, Design og anlægning af veranda, Design og konstruktion af lade, Design og konstruktion af skur, Generelle udbygninger, Gulvlægning, Huskonstruktion, Installation af brusebad, Installation af brændeovn, Installation af laminatgulv, Isoleringsarbejde, Konstruktioner, Lægning af tegltag, Montering af fliser, Montering af gipsvæg, Montering af skydedør, Montering af trapper, Montering af udvendige døre, Montering af undergulv, Nedrivning, Nybyggeri, Opførelse af garage, Reparation af terrasse, Restaurering af Loftsrum, Terrassebygning, Tilbygninger af flere rum, Udskiftning af tag, Udskiftning af vinduer, Vinduesmontering

Områder, der betjenes:

Frederikshavn

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.