Kihl's Byggefirmas profilbillede

Kihl's Byggefirma

Om os

KIHLS BYGGEFIRMA - GODT ARBEJDE TIL TIDEN OG DEN RETTE PRIS! Byggeri er kompliceret. Men også utroligt spændende. En bolig kan forandre stil eller udtryk med nyt tag, nye vinduer, harmoniske farver, den rette tilbygning o.lign. Alle hjem indeholder muligheder, og kun fantasien, økonomien og lovgivningen sætter grænserne. Kihl`s Byggefirma er din professionelle hjælpende hånd. Vi har stor erfaring med om- & tilbygning, renovering, reparation og vedligeholdelse, taglægning, isætning af vinduer og køkken- & badinstallationer... Vi kender til de mange overvejelser og små og store beslutninger. Tager du os med på råd, garanterer Kihl`s Byggefirma dig professionel håndtering af enhver opgave - til den rigtige pris og til tiden... Kort sagt - alt hvad du og din bolig måtte drømme om!

Tilbudte tjenester:

Kihl's Byggefirma kan varetage arbejde indenfor mange byggerelaterede områder. Læs mere om tag og tagrender, vinduer og døre, køkken, badeværelse, terasser, hegn og skure, gulve og tilbygninger. Du er altid velkommen til at ringe til os hvis du har spørgsmål.

Tilbage til navigering
Tilbage til navigering
Tilbage til navigering
4872
Idestrup
Danmark
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.