Murerfirmaet Barslund & Gasseholm ApS.s billede

Murerfirmaet Barslund & Gasseholm ApS.

Skal facaden renoveres, taget udskiftes eller badeværelset moderniseres? Så kontakt Murerfirmaet Barslund & Gasseholm ApS. Vi har mange års erfaring med at løse alle slags mureropgaver, hvad enten det er reparationer, vedligeholdelse eller nybyggeri. Vores dygtige og kvalitetsbevidste murere sikrer, at opgaverne bliver udført med sans for detaljerne og fokus på det gode håndværk. Vi sørger altid for at give vores kunder en professionel rådgivning om opgaven. Og vi sørger for, at der under hele forløbet er en god dialog. Det er vejen frem mod et færdigt resultat, der fremstår, som vores kunder ønsker det. Vi har eksisteret i 40 år og vi har 30 ansatte i virksomheden. Læs mere om din lokale murermester her på siden eller kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Tilbudte tjenester:

Murerfirmaet Barslund & Gasseholm ApS er et alsidigt byggefirma med en kundekreds, der omfatter alt fra store virksomheder til private husejere. Vi løser alle typer opgaver inden for murerfaget. Fra nybyggeri til modernisering af badeværelser samt kloak og anlægsopgaver. Vi har et tæt samarbejder med andre faggrupper, og kan derved tilbyde totalløsninger.

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.