Murermester L. L. Hinrichsen ApS leverer kvalitetshåndværk i Nordsjælland og København. Vi sætter en ære i, at du kan stole på. At tilbuddet holder, at vi møder op til tiden, leverer et kvalitetsarbejde og rydder op efter os. Det har vi gjort siden 1969, og det agter vi ikke at lave om på. Vi er i øvrigt medlem af både Byg Garanti og Dansk Byggeri. Det er din sikkerhed for, at kvaliteten altid er i orden.

Tilbudte tjenester:

Badeværelsesrenovering, Betonbyggeri, Boligrenovering, Bæredygtigt design, Energieffektive boliger, Facade af murværk, Facaderenovering, Flere generationer i én bolig, Fugtsanering, Generelle udbygninger, Grønt byggeri, Gulvlægning, Installation af brusebad, Konstruktion af fundament, Konstruktioner, Konvertering af loftsrum, Kælderrenovering, Køkkenrenovering, Lægning af tegltag, Montering af dør, Montering af fliser, Montering af sten, Montering af taginddækning, Montering af undergulv, Murværk, Murværk (changed to stenhuggeri in TM), Murværk i sten, Nivellering af væg, Nybyggeri, Opførelse af garage, Renovering af gæstetoilet, Reparation af dør, Reparation af fliser, Reparation af fundament, Reparation af terrasse, Restaurering af Loftsrum, Terrassebygning, Tilbygninger af flere rum, Udskiftning af tag, Udskiftning af vinduer, Da jeg arbejder sammen med en viftet af kvalificer, kan i trygt komme med opgaver, der ikke kun drejer sig om murerarbejde, jeg kan godt stå som Hovedendteprenør, så er der kun et sted De skal henvende Dem til.

Områder, der betjenes:

Helsingør

Priser:

Vådrums certificering, Dampspærrer tage samt underduge på tage. Storflise certificering, Svamp og skimmel certificering,

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.