Thyholm Murer A/Ss billede

Thyholm Murer A/S

Thyholm Murer A/S bygger ud fra visionen om det optimale byggeri i balance mellem lavt energiforbrug og en attraktiv pris. Visionen er at skabe sunde livsrum for mennesker – i hjemmet og på job – med godt indeklima og fokus på lavt energiforbrug. Det handler for os om kombinationen af rummelighed, arkitektur, lys, funktioner, bedre indeklima, mindre energibehov, mindre miljøbelastning og velovervejet økonomi. Vi har bygget på kvalitet siden 1981, og hvor det har været muligt, har vi tænkt reduktion af energiforbrug ind i byggeriet. Thyholm Murer gør en forskel på markedet: Vi har stor erfaring med lavenergi- og passivhuse. Vi er i stand til at bygge i 4 forskellige energiklasser – som definerer som: E2015 E2020 Lavenergi E2020 Passiv-hus E2020+ Super lavenergi, hvor vi kan anvende nyeste teknologier for at opnå størst mulig reduktion i energiforbruget. Vi er en solid virksomhed med tradition for kvalitet og en klar vision om at opnå en god balance mellem et attraktivt prisniveau og et lavt energiforbrug. Thyholm Murer A/S har opnået kreditvurdering AAA.
Tilbudte tjenester:

Badeværelsesrenovering, Besigtigelse af ejendom, Beton gulvbelægning, Betonbyggeri, Betonreparation, Boligrenovering, Bæredygtigt design, Energieffektive boliger, Fugtsanering, Montering af fliser, Montering af sten, Montering af trapper, Murværk, Murværk i sten, Nedrivning, Nivellering af væg, Nybyggeri, Opsætning af kørestolsrampe, Reparation af fliser, Reparation af fundament

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.