Contec Prefab A/S er en banebrydende virksomhed baseret på 20 års erfaring med højstyrkebeton (HPC) indenfor Contec Group. Contec Prefab blev grundlagt i 2008 og har stor erfaring med at udvikle innovative og kundetilpassede løsninger i højstyrkebeton i tæt samarbejde med en lang række partnere. Vi udfører både avancerede standardløsninger og nye innovative løsninger, der skabes og bliver til virkelighed i samarbejdet mellem interne designere, arkitekter og tekniske medarbejdere. Alle løsninger benytter sig af vores avancerede højstyrkebetonteknologi og de fantastiske og unikke egenskaber, som materialet besidder. I juni 2014 blev produktsortimentet udvidet markant med flere spændende og unikke løsninger, da Contec Prefab A/S opkøbte TerrazzoForum ApS, en produktionsvirksomhed med speciale i terrazzo. Contec Group har været førende på det internationale marked inden for højstyrkebeton siden starten i 1993. Det primære forretningsområde indenfor Contec Group er udvikling og salg af forskellige typer af højstyrkebeton som pulver. Dette bruges til projekter varierende fra pengeskabe og bankbokse, til gulve og belægninger såvel som nogle af verdens mest avancerede, prestigefyldte og fremtrædende arkitektoniske projekter, som DR-Byen, Qatar National Museum og Louvre i Abu Dhabi.
Tilbudte tjenester:

Beton bordplader, Betonbyggeri, Betonfarvning, Betonforsegling, Dekorative betonfliser, Salg af beton, Salg af sten, Terrazzo bordplader, Inventar af beton og terrazzo, Møbler af beton og terrazzo, Specialløsninger i beton og terrazzo, Fliser og klinker, Højstyrkebeton, Terrazzo, Højstyrkebetonterrazzo, Facadepaneler

Områder, der betjenes:

Højbjerg, Region Midtjylland, Region Nordjylland, Region Syddanmark, Region Sjælland, Region Hovedstaden

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.