Dialux Gulve A/Ss billede

Dialux Gulve A/S

Vi tilbyder vi montering og behandling af stengulve, både til private kunder og virksomheder. Vi mestrer vores fag og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Naturstenene kommer primært fra Italien og er det mest eksklusive og holdbare materiale, men det kræver den rette behandling. Når du investerer i et naturstengulv fra Dialux, får du et unikt gulv der holder i mange år, og med den rette behandlinger vil stengulvet fremstå smukt. Vi tilbyder også slibning, polering samt efterbehandling af eksisterende stengulve, bordplader mv.
Tilbudte tjenester:

Beton bordplader, Flisebelagte bordplader, Granit bordplader, Marmor bordplader, Montering af fliser, Montering af køkkenbord, Montering af sten, Montering af stænkplade, Murværk, Naturstensbordplader, Quartz bordplader, Reparation af fliser, Reparation af køkkenbord, Salg af fliser, Specialfremstillede bordplader, Gulvpolering, slibning af stengulv, Renovering af stengulv, klinker, Fliser, Marmorgulv, Reparation af stengulv, Facaderens, Bordplade af natursten, Stengulv

Områder, der betjenes:

Danmark, Skandinavien

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.