Fabricius Malerfirmas billede

Fabricius Malerfirma

Anmeld mig
Grindsted
Fabricius Malerfirma er et ungt og servicemindet malerfirma, som prioriterer at levere kvalitetsarbejde til en god pris. Ligeså prioriterer vi at have et godt samarbejde med kunden, hvor aftaler overholdes. Vi udfører al slags malerarbejde, udvendigt og indvendigt, opsætning af tapeter og glasvæv samt spartelarbejde. Vi har sans for detaljer og garanterer et omhyggeligt arbejde, som sikrer dig et smukt og holdbart resultat. Inden arbejdet går i gang tilbydes en grundig rådgivning om farver, maling og vedligeholdelse.
Tilbudte tjenester:

Vi udfører alle opgaver inden for malerfaget - indvendigt og udvendigt - Gerne vedligeholdelseskonto - Malerarbejde i forbindelse med ny-, om- eller tilbygning - Reparation og vedligeholdelse - Renovering glasfilt/væv - Fuldspartling - Trapper og facader - Flyttelejligheder - Institutioner

1 projekt for Fabricius Malerfirma
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.