Malerfirmaet Kjøgxs billede

Malerfirmaet Kjøgx

Hos Malerfirmaet Kjøgx sætter vi en ære i at levere det aftalte arbejde til den aftalte tid og kvalitet. Det har vi gjort i mere end 65 år. Fra hovedsagligt at beskæftige os med maleropgaver indenfor boligbyggeri, boligforeninger og den private sektor, kan vi i dag tilføje erhvervsbyggeri, renoveringsopgaver og offshore til paletten af opgaver. Som noget nyt har vi en afdeling, som udelukkende beskæftiger sig med farvesammensætning og dekorationsforslag - en god sparring til såvel erhvervskunder som private. Vores ca. 45 medarbejdere er altid klar med råd og vejledning til såvel indvendig som udvendig arbejde og kan træffes i en af vores 3 afdelinger, som ligger i Esbjerg, Fanø og Ho. Firmaet som oprindelig blev startet af Helge Kjøgx, siden dreven videre af Hans Jørgen Kjøgx og Flemming Kjøgx. Ejes og drives i dag af 3 generation Lars, Thomas og Mikkel Kjøgx. Kontakt os for tilbud, farveoplæg eller dekorations forslag.
Tilbudte tjenester:

Malerarbejde ud- og indvending. Maling af loft, vægge, træværk, opsætning af alle typer vægbeklædning herunder glasfilt, glasvæv samt tapetarbejde, Dekorationsarbejde, Dekorationsforslag, Spartelarbejde, Alle typer udvendig malerarbejde så som maling af facader, stern, udhæng, underbeklædning, facadebeklædning, vinduer mm.

Områder, der betjenes:

Esbjerg, Ribe, Bramming, Varde, Ho, Blåvand, Henne

Priser:

Medlem af Danske Malermestre med heraf følgende garantiordning. Miljøcertificering via Bureau Veritas

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.