MG GULVE Indehaver af MG Gulve er Per Hougaard, som i 1986 etablerede firmaet med base i Vejle. Firmaet har stadig sit udgangspunkt i Vejle, men kører i dag over alt i Region Midt- og Syddanmark. MG Gulve renoverer alle former for trægulve. Vi sliber, lakerer, olierer og ludbehandler, så gulvene efter behandling fremstår utroligt flotte. Firmaets kundeportefølje spænder vidt fra private over boligforeninger til små og mellemstore erhvervsvirksomheder. Vores mange års erfaring i branchen betyder, at vi tilbyder professionel vejledning og leverer et færdigt produkt, som du vil være mere end tilfreds med. Vi er kendt for at udføre arbejdet til den aftalte tid, den aftalte pris og ikke mindst i den bedste kvalitet.

Tilbudte tjenester:

Bejdsning af trægulve, Efterbehandling af trægulve, Gulvafslibning, Gulvlakering, Lakering af trægulv, Reparation af trægulv

Områder, der betjenes:

Vejle Ø, Øst og Midtjylland, Vejle

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.