Anlægsgartner Anders Frenks profilbillede

Anlægsgartner Anders Frenk

Om os

Anlægsgartner Anders Frenk Vi er et seriøst og kvalitetbevidst anlægsgartnerfirma. Ingen opgave er for lille eller for stor. Det er ingen hemmelighed, at vi har grønne fingre. Fra terraser og stier til trapper og indkørsler. Vi er især eksperter i belægningsarbejde, samt vedligeholdelsesopgaver for firmaer og private. Du kan læse mere på vores hjemmeside eller kontakte os for en uforpligtende snak, og hør hvordan vi kan rådgive dig.

Tilbudte tjenester:

Anlægning af brosten, Anlægning af græsplæne, Anlægning af gårdhave, Behandling af græsplæne, Behandling og gødning af græsplæne, Brolægning, Dekorative betonfliser, Design og konstruktion af pergola, Fjernelse af haveaffald, Fjernelse af stubbe, Flishugning, Havedesign, Hækkeklipning, Installation af træhegn, Installation af vandingssystem, Klargøring af grund, Klipning af græsplæne, Konstruktion af landskab, Konstruktion af pergola, Konstruktion af støttemur, Montering af havelåge, Nedgravede trampoliner, Nedrivning, Nivellering, Opsætning af espalier, Opsætning af stakit, Plantevægge, Plantning, Reparation af havelåge, Reparation af terrasse, Rodfræsning, Rydning af grund, Stubfræsning, Såning af græsplæne, Terrassebygning, Træbeskæring, Træfældning, Træplantning, Udgravning, Ukrudtsbekæmpelse, Urtehaver

Områder, der betjenes:

Allerød, Hørsholm, Holte, Birkerød

Tilbage til navigering
Tilbage til navigering

Anmeldelser

Du kan blive den første anmeldelse for Anlægsgartner Anders Frenk
Indsend din bedømmelse
Kontakt Anlægsgartner Anders Frenk
3450
Allerød
Danmark
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.