Anlægsgartner Jens Ravnholt ApSs billede

Anlægsgartner Jens Ravnholt ApS

Anmeld mig
Stenstrup
Anlægsgartner Jens Ravnholt ApS - professionel anlægsgartner i Stenstrup Mit navn er Jens Ravnholt, jeg har arbejdet med have og nyanlæg i mere end 18 år. Vi er et lille firma i hurtig udvikling med p.t. 5-10 medarbejdere, er beliggende ved Stenstrup midt på Sydfyn og har hele Fyn og dele af Sjælland og Jylland som naturligt arbejdsområde. Pasning og vedligeholdelse af arealer hos små og mellemstore virksomheder er et af vores specialer, ligeledes varetager vi også gerne pasning af arealer hos private.

Tilbudte tjenester:

Vedligeholdelse og nyanlæg af have og park, Lægning af fliser og sten, Naturstensbelægning, Kampestensdiger (et af vores specialer), Fældning af vanskelige træer, Vognmandskørsel, NYHED - Kystsikring og nye broer/bolværk, Vinterbekæmpelse, Tømreropgaver samt mindre beton- og kloakopgaver

1 projekt for Anlægsgartner Jens Ravnholt ApS
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.