Anlægsgartner Michael Rohwers profilbillede

Anlægsgartner Michael Rohwer

Om os

ANLÆGSGARTNER MICHAEL ROHWER Vi er et mindre anlægsgartneri som har eksisteret siden 1988. Vi kører ud i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vi anlægger og vedligeholder haver og udenomsarealer sommer og vinter hos private, virksomheder, foreninger og offentlig myndighed. Et godt forhold til vore kunder gennem mange år er resultatet af et grundigt forarbejde, høj kvalitet og levering til tiden.

Tilbudte tjenester:

VI UDFØRER: ANLÆG - Belægninger - Trapper - Støttemure - Græsplæner - Jord og gravearbejde - Dræn og Faskiner VEDLIGEHOLDELSE OG PLEJE AF GRØNNE AREALER - Græsklipning af store og små arealer - Lugning af bede - Kemisk og Termisk ukrudtsbekæmpelse - Hækklipning - Beskæring af træer og buske - Træfældning - Flisning af grenaffald - Rodfræsning - Beplantning - Jordforbedring

Områder, der betjenes:

Hele Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Tilbage til navigering
Tilbage til navigering

Anmeldelser

Du kan blive den første anmeldelse for Anlægsgartner Michael Rohwer
Indsend din bedømmelse
3320
Skævinge
Danmark
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.