Hærvejens Anlægsservice ApSs billede

Hærvejens Anlægsservice ApS

HÆRVEJENS ANLÆGSSERVICE APS - ANLÆGSGARTNER I BÆKKE NÆR KOLDING OG VEJEN Trænger haven til en forandring, så står vi klar med vores brede erfaring inden for anlæg af haver. Vi klarer det hele fra beplantning og beskæring af træer til belægning af terrassen. Vi er din professionelle anlægsgartner i Bække nær Kolding & Vejen. Hærvejens anlægsservice er en lille virksomhed i Bække nær Kolding med store ambitioner. Vi er 3-4 ansatte, som omfatter både faglærte anlægsgartnere, lærlinge og arbejdsfolk. Det er vores pligt at udføre arbejdet med fokus på at skabe det perfekte resultat for kunden. For at opnå dette gennemgår vi altid opgaven fra start til slut, før arbejdet påbegyndes. Her afstemmes forventninger og ønsker til resultatet anlægsgartner og kunde imellem.

Tilbudte tjenester:

Som anlægsgartner dækker vi flere områder for både private og virksomheder, herunder Kolding & Vejen. Hærvejens Anlægsservice kan som professionel anlægsgartner tilbyde mange former for anlæg og vedligeholdelse. - Belægning - Støttemure - Såning af græs - Trapper - Jordarbejde - Beskæring - Beplantning af hæk og træer - Vedligeholdelse af grønne områder hos private og erhverv.

1 projekt for Hærvejens Anlægsservice ApS
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.