Kåret som årets stand CPH Garden 2017! I Adiso hjælper vi dig til at få skabt dit eget paradiso, der er balsam for sjælen og for øjet. Vi bygger efter følelser og har en nordisk stil, inspireret af engelske haver. Vi kan ikke lade være med at se på den samlede oplevelse af velvære i dit hjem fra sammenhæng mellem ude og inde - til havens indretning, design og plantevalg. Vi er mest kendte for at komme med et bud, der er noget andet end du tror og efterlade en stor forandring og glæde, når vi er færdige. Det skal give mening - ellers gør vi det ikke. Se mere på Adiso.dk. Vi hjælper også dig gerne til bare selv at komme igang med et lille bed, og kan skaffe dig de særlige gode stauder.

Tilbudte tjenester:

Design & konstruktion af drivhus, Design af landskab, Design og konstruktion af havepavillon, Havedesign, Konstruktion af landskab, Landskabsplaner, Speciallavet bålplads

Områder, der betjenes:

Humlebæk, Nordsjælland,

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.