Grønne Grunde V/ Margit Brønss billede

Grønne Grunde V/ Margit Brøns

Anmeld mig
Karrebæksminde
Hjertelig velkommen til Grønne Grunde, et havearkitektfirma der tegner Kreative haveanlæg med sjæl -og sund fornuft Med kunden i centrum. Mit speciale er at gøre alt for at lytte til, og forstå, mine kunders behov og ønsker. Jeg gør alt for at indarbejde dette i haveplanen, selvfølgelig under forudsætning af, at det er forsvarligt. Jeg vil gøre alt for at inspirere, skabe overblik, forventning og glæde. Du vil opdage at en haveplan er god at arbejde efter og et smart værktøj at planlægge ud fra. Planen vil give dig en fornemmelse af det færdige resultat. En haveplan designet af Grønne Grunde - det kan kun gå godt!! Grønne Grunde hjælper både private, erhverv, boligselskaber og kommuner.

Områder, der betjenes:

Grønne Grunde har udgangspunkt på Sydsjælland i nærheden af Næstved og Karrebæksminde, men kommer ofte til Sorø, Ringsted, Holbæk, Slagelse og Kalundborg og gerne til resten af Sjælland og øerne, herunder også Københavns området.

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.