Populus landskabsarkitekturs billede

Populus landskabsarkitektur

Anmeld mig
København
Hos Populus bestræber vi os på at afdække det unikke i et sted, dets karakter, dets skønhed og dets ånd. Og hvis et sted har brug for at forbedre dets potentiale, funktion eller anvendelse, arbejder vi først dets kvaliteter og svagheder, før vi laver noget om. Undertiden er forandring nødvendig … det skal dog igen være inspireret af stedet, dets brugere og konteksten. Vi mener, at opholdssteder skaber oplevelser, som former vores hverdag, og de bør derfor være designet til at give brugerne den maksimale oplevelse af skønhed og inspiration, samt funktionalitet, uddannelse og mulighed for underholdning og nydelse. Vores arbejde afspejler ånden i et sted, dets karakter og kvaliteter. Vi skaber moderne opholdssteder, der er brugervenlige og bæredygtige. Vi tilstræber at være moderne i funktion og brug, men alligevel tidløs i udførelse og præsentation af vores projekter. Vi finder inspiration i stedet selv, det hverdagsagtige og almindelig og forsøger at gøre det til noget ekstraordinært. Vi tror ikke ekstraordinære tiltag er nødvendige for at opnå dette, kun en stor mængde kreativitet, opmærksomhed for detaljer, teamwork og engagement i lokalsamfundet.
Tilbudte tjenester:

Bydesign, planlægning og analyse, forskning og udvikling, institution, gårdrenovering, kulturarv, park, privat have og gård.

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.