Materielle ting, såsom møbler, farver, materialer, belysning, brugskunst m.v – er en række af de parametre der påvirker os i et rum. Ved at arbejde med dem, kan vi skabe nye stemninger, rumfornemmelser, funktioner og løsninger. Ofte er det få ændringer, der skaber de store forandringer, og som får os til at føle os bedre tilpas i vores omgivelser. inDecorate skaber fysiske rammer, der tager afsæt i kundens behov, ønsker og drømme. Fysiske rammer, som understøtter bruger- og arbejdsfunktioner, identitet og de mennesker som skal færdes i omgivelserne. Derudover tilbydes kompetent rådgivning til konkrete projekter eller opgaver med øje for rumdisponering, indretning, og materialer, hvad enten det er til et enkelt rum, en hel bolig eller en arbejdsplads.
Tilbudte tjenester:

Design af babyværelse, Design af børneværelse, Indretning af rum, Plantegninger, Helt solgt, Helt købt, Ombygning, Renovering, Re-design af eksisterende rum

Områder, der betjenes:

Hadsten, Randers, Århus, Østjylland

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.